Muizenfobie

Met blote handen de klem vastgepakt. Trots in huis gelopen en mijn man laten zien...zeker 25 meter met de klem gewandeld :-) Muis er zelf uitgehaald door in te knijpen, reuzesimpel, maar voor mij heeeeeel veel gebeurtenissen ineens. Dit is echt een gigantische veerbetering die ik niet had durven dromen!

Rookverslaving

  • En? Hoe is 't om een niet-roker te zijn?

Ja goed! Heel eerlijk denk ik er niet eens aan. Alsof ik nooit gerookt heb. Woensdag zei mijn man wel ineens na het eten; ik heb zin in een sigaret. Toen was daar 1 seconde het gevoel... maar eigenlijk ook meteen weer weg.

 

  • Hoe is je leven als niet-roker?

Ja goed! Vorige week was ik bij een vriend. Hij ging roken en even dacht ik; het is heel makkelijk om er eentje op te steken... maar ik rook niet eens... was een gedachte van 1 seconde en weer weg...

 

 

Autoritaire opvoeding

Wat ik waarneem sinds de hypnose is dat het 'moeten' nauwelijks nog 'regeert'. Ik ben bv wel bezig met opruimen, maar als ik er op enig moment genoeg van heb, ga ik creatief bezig of andere leuke dingen doen. Dit viel me de 1e week na de behandeling al op maar ik wilde dit even langer aanzien... ik blijf me verbazen, het is er nog steeds. Blijf dichter bij mezelf. Super!

Sexueel misbruik

Afgelopen voorjaar - enige tijd nadat ik bij jou ben geweest - had ik weer de moed om te daten. Als ik profielen las, had ik minder snel een (ver)oordeel, maar wilde meer op onderzoek. Sinds half mei heb ik contact met een man. In het begin praatten we over vriendschap en dat vond ik prima. Gaandeweg wordt het serieuzer...

Algemeen

Wat ben ik blij dat je me een behandeling hebt gegeven! Ik ben je nu al eeuwig dankbaar!

 

Wat heb jij mijn leefwereld ontzettend verlicht. Ik kan je onmogelijk laten blijken hoe dat voelt, dat is niet te beschrijven, maar ik waardeer het enorm wat je voor me hebt gedaan. Dankjewel.